loader image

Galera 07 / Ship repair

Производствени мощности

Фирмата извършва корпусен ремонт на малки и големи плавателни съдове. Ремонт на вентилационни глави, люкове, врати, алуминиеви трапове, изделия от неръждаема стомана и др.

 

Комбинирана машина за плазмено и газокислородно рязане

Фирмата разполага с модерна комбинирана машина за плазмено и газокислородно рязане. Размерът на масата е 2000мм х 6000мм. Диапазонът на дебелини на метали при плазмено рязане е до 14мм, при газокислородно до 70мм.

Абкант преса

Абкант пресата: HACO SYNCHROMASTER 30250 e с цифрово управление и сензорен екран. Разполага с мултипризма с четири канала съответно: 16, 22, 35, 50 мм, както и единична призма с ширина на канала: 80мм.

Четиривалцова огъваща машина

Машината, с която „Галера 07“ ЕООД разполага, дава възможност за огъване на цилиндри и пресечени конуси с минимален диаметър 300 мм. Дължината на огънатите детайли при дебелина до 10 мм може да достигне 3000 мм.

Лентоотрезни машини

Компанията разполага и с две лентоотрезни машини, даващи възможност за бързо и точно разкрояване на профилен материал, с височина до 460 мм.

Тръбоогъваща преса

Пресата огъва черни и цветни тръби с диаметър до 3“ (ø89)

Стругове и фрези

Фирмата разполага със струг за единично и дребносерийно производство на детайли от черни, цветни метали и сплави. Допълнителният люнет дава възможност за обработка на дълги валове.

Стационарни бормашини

Няколкото стационарни бормашини дават възможност за бързо и безопасно извършване на пробивна работа.

Заваръчни машини

Заваряването е сред основните дейности на „Галера 07“ ЕООД. Фирмата разполага с множество модерни заварочни апарати на компании, водещи в предлагането на заваръчна техника – ESAB. LINCOLN и др.

Мотокар 7t и 3t

Дават възможност за работа по детайли разположени извън закритата цехова площ. Бързина при товаро – разтоварни дейности.

Телехендлер

Телехендлерът MANITOU MT 1840 A 100P и прилежащите му аксесоари: гребло, платформа за височинна работа и вилици за повдигане на товар, осигуряват обезпечаване на височинни дейности, както и бързина при товаро – разтоварни работи.